sunnuntai 27. tammikuuta 2013

What If?

Nyt vois vähä purkaa tätä jäätävää tunnetta mikä nyt vallitsee. Viikko enää jälellä siihen, et matka kohti Vancouveria alkaa ja nyt oikeesti alkaa tajuamaan, että sinne mennään ja siel kans ollaan se KOLME KUUKAUTTA!!
Ajatus hirvittää, jollaki tasolla, mutta menossa ollaan! Tää likka ei peräänny täs vaihees!

Tosiaan jännitys alko hiipiin tajuntaan, ku tajus päivien vähenevän ja sen myös, et se matkalaukkuki pitäis pakata jossain vaihees.. Kysymys kuuluuki, mitä ihmettä mää sinne pakkaan??!
Perusjutut ja kaikki oikeesti tarpeelliset joo tiiän, ne on jo selvillä, mut mitä vaatteita oikeesti otan sinne mukaan?

Forecan sääennuste Vancouveriin.

Vancouveris on täl hetkel talvi/kevät, mutta siel se on vähä eri asia mitä täälä Suomessa. Joten googletin hieman ja tulin siihen tulokseen et, kevyt toppatakki ja sadevarusteet ainaki, mutta ne kengät. Ikuisuus ongelma.. Ei viitti ihan kymmentä paria kenkiä raijata mukanaan sinne, joten pitäis miettiä kengät, jotka on lämpimät, pitää ehkä vettä ja niit vois sitte myös keväämmälläkin viel pitää.. Ratkaisua en vielä löytänyt, mutta valaistun varmaan täs viikon aikana..

Sitte toinen joka aiheuttaa hyvin haaleita harmaita hiuksia (täs tukas ne näkyiski...), on noi koululle toimitettavat ja täytettävät paperit vaihtoon liittyen. Pitäis kuvata ja määrittää ja kirjata, et miten, millä tavalla ja missä aikataulussa tulen tekemään tai suorittamaan täällä Suomessa tapahtuvat opintoni, jotka jäävät vaihdon alle. Mielenkiintosinta on, et ei oikein tarkkaan Sannan kaa tiietä, miten homma tapahtuu täällä Suomessa. Suoritamme siis Sannan kanssa erinomaisen ja antoisan runoilu hetken ensi viikon aikana kyseisten papereiden seurassa. Let see what happens!

Vancouver
Muuten tähän mennessä on kaikki valmistelut menny suhteellisen mallikkaasti. Jos siis mietin pelkkää tammikuuta. Pankin kanssa on asiat menny ku unelma, kiitos op siitä. Työnantajan vaatimat työkengätkin sain halvemmalla mitä osasin odottaa, kiitos siitä luokkakaverille ja toki iskälle myös vinkistä. Matkalaukunki löysin tammikuun alussa "vahingossa", ku tyttökavereiden kans olin kaupungilla, kiitos alennusmyyntien. Joku toinen kerta voisin hieman kertoo sit noista muista hankinnoista tai siitä kui paljo rahaa on menny ennen matkaa. Tällä kertaa soronoo ja ens kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti